Wat zijn de lekkerste glutenvrije lenteproducten?
Gegrilde Citroen-Kruidenkip: Sappige kipfilets gekruid met verse kruiden en citroen, tot in de perfectie gegrild.
Lentegroentenrisotto: Een romige en geruststellende risotto gemaakt met verse lentegroenten, zoals asperges en erwten, en glutenvrije rijst.
Gegrilde Garnalenspiesjes: Sappige en smaakvolle garnalenspiesjes gemarineerd in een glutenvrije marinade en tot in de perfectie gegrild.
Quinoa en Groenten Gevulde Paprika's: Kleurrijke paprika's gevuld met een mengsel van quinoa, groenten en kruiden.
Gebakken zalm met asperges: een gezond en gemakkelijk te maken gerecht met sappige zalm en tot in de perfectie gebakken verse asperges.
Gegrilde artisjokken met knoflookboter: verse artisjokken gegrild tot zachte perfectie en geborsteld met een smaakvolle knoflookboter.
Geroosterde lentegroentesalade: een heerlijke en voedzame salade met een scala aan verse lentegroenten, zoals wortels, erwten en radijsjes, tot in de perfectie geroosterd en gemengd met een glutenvrije dressing.
Gegrilde lamskoteletjes met rozemarijn: Malse lamskoteletten gekruid met verse rozemarijn en gegrild tot sappige perfectie.