Wat zijn de beste lentevoorgerechten voor thuiskoken?
Hier zijn enkele van de beste lentehapjes voor thuis koken:
Gevulde champignons: Grote champignons gevuld met een mengsel van paneermeel, kruiden, kaas en groenten.
Loempia's: Verse loempia's gevuld met een mengsel van groenten, kruiden en noedels.
Aspergesperen omwikkeld met prosciutto: Dunne aspergesperen omwikkeld met zoute en hartige prosciutto.
Caprese spiesjes: hapklare mozzarellaballetjes, kerstomaatjes en basilicumblaadjes aan elkaar gespietst en besprenkeld met balsamicoglazuur.
Deviled Eggs: hardgekookte eieren gevuld met een mengsel van mayonaise, mosterd en kruiden.
Spinazie- en artisjokkendip: een warme en romige dip gemaakt met spinazie, artisjokken en kaas.
Wortel- en komkommersticks met hummus: Knapperige en verfrissende wortel- en komkommersticks geserveerd met een romige en smaakvolle hummusdip.
Gegrilde garnalen met cocktailsaus: Sappige gegrilde garnalen geserveerd met een klassieke cocktailsaus gemaakt met ketchup, mierikswortel en citroen.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden van heerlijke lentehapjes die gemakkelijk thuis te maken zijn en perfect zijn om te entertainen.